Filmclub mannetje LL

  • 24 08 2018 slide
  • OPen doek spectrum slide
  • Breathe slide
  • Vrijdag 24 augustus: OPEN DOEK film 1 - openluchtfilm / Schaapskooi Schijndel / 21.00 uur
  • Vrijdag 31 augustus: OPEN DOEK film 2 - openluchtfilm / 't Spectrum-Jet Geerkensplein / 21.00 uur
  • Dinsdag 4 september: Breathe / City theater / 20.30 uur

HUISREGELS

Het kan soms heel druk zijn tijdens onze filmvoorstellingen. Het is verstandig daar wat afspraken over te maken, de huisregels. Zodat het voor iedereen toegankelijk en gezellig blijft.
Telefoon uit
Niets zo vervelend als een rinkelende telefoon of licht van het schermpje tijdens een filmvoorstelling. Schakel daarom je mobiel uit voordat je de zaal in gaat. Bellen tijdens de filmvoorstelling is natuurlijk helemaal uit den boze. 
Kom op tijd
Na aanvang van de filmvoorstelling word je niet meer toegelaten tot de zaal. Omdat we geen reclame vertonen en amper voorfilms zijn laatkomers storend. 
Het komt wel eens voor dat het druk is en het balcon van het City theater snel is uitverkocht. Het kan voor leden als vervelend worden ervaren omdat zij regelmatig komen en dat ze dan in de iets minder confortabele stoel in de zaal plaats moeten nemen. Het is voor de Filmclub onmogelijk leden een voorrecht te geven voor een plaats op het balcon. Het is niet toegestaan meer dan 1 stoel bezet te houden. Kortom: zorg dat je op tijd bent! 
Geen beeld- en geluidsopnamen
Fotograferen, filmen, geluidsopnamen maken – het is allemaal niet toegestaan tijdens een filmvoorstelling, tenzij je specifieke toestemming hebt gekregen. Daarvoor kun je contact opnemen met onze mensen. We zijn herkenbaar aan ons T-shirt. 
Drank 
Het is niet toegestaan eigen drank en/of etenswaren te nuttigen in het City theater, 't Spectrum of Het Gasthuis. Gebruik van meegenomen water bij hitte en/of het innemen van medicijnen is wel toegestaan. Men mag gekochte drank in het City theater, Het Gasthuis meenemen in de zaal, maar deze wel na filmvertoning retour bar.
Suggesties en vragen
Op- en aanmerkingen zijn altijd welkom. Laat ons weten wat je van de Filmclub Schijndel vindt en wat beter kan. Met die informatie proberen wij dan de situatie op de verschillende locaties (City theater, 't Spectrum en Het Gasthuis) nog meer jouw plek te maken. Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 073-5474837.
Klachten
In het City theater, 't Spectrum en Het Gasthuis gelden de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VSCD.

Inloggen

Het Gasthuis filmtitels zien? Registreer eerst. Daarna kun je met je persoonlijke password inloggen.

Halfjaar lidmaatschap 2018

lid def

Wat willen we met film?

zin film

Voor jullie gezien

Films gezien c