Filmclub mannetje LL

  • Filmclub 2020
Verslag filmavonden 2019
 Verslag filmmiddag 2 januari / Podium 't Spectrum / Frozen (eerste kinderfilm)
Eerste kinderfilm in nieuwe podiumzaal 't Spectrum is een feit. Woensdag 2 januari ontving de Filmclub ruim 60 kinderen met hun ouders of oma om naar de eerste kinderfilm in 't Spectrum te gaan. Men was onder de indruk van de film FROZEN, het grote beeld en het perfecte geluid. De waardering: 4,76 sterren. Maximaal is 5 sterren. Volgende schoolvakantie weer een mooie kinderfilm.
Na de film, bij de aftiteling, werd er nog enthousiast door de kinderen gedanst. Men wilde nog niet naar huis. Zie hieronder.
Frozen 3
 Verslag filmavond 8 januari / Podium 't Spectrum / Becoming Astrid
Voor aanvang van de Zweedse film 'Becoming Astrid' werden de filmpassen van 2019 uitgereikt. We mogen dit jaar, in ons 25 jarig bestaan, een record aantal leden verwelkomen. 2019 zal een jaar worden met speciale filmprojecten. De speelfilm over Astrid Lindgren, de kinderboeken schrijfster, werd goed gewaardeerd. De score: 4,34 sterren. De waardering ZEERGOED 39%, GOED 56%, REDELIJK 5%. Een mooi filmjaar toegewenst.
 Verslag filmavond 15 januari / Het Gasthuis / Thema: 'Ontsnappen'
.Vanavond vertoonden we 'Katie Says Goodbye' een Amerikaanse film met in de hoofdrol de Britse actrice Olivia Cooke. Ze zet Katie geweldig neer. Er werd nog druk nagepraat over wat Katie was overkomen en het gedrag van de mannen in een gehucht in Arizona. Score 4,19. De waardering: ZEERGOED 29,7%, GOED 59,5% en REDELIJK 10,8%.
 Verslag filmavond 18 januari / Podium 't Spectrum / Mamma Mia! Here We Go Again
Op de dinsdagavonden vertonen we telkens een filmhuis- of Arthouse film. Op de vrijdagavonden zoeken we films uit voor een breder publiek de zogenaamde populaire film. Vanavond de film Mamma Mia! Here We Go Again uit 2018. Het werd een gezellig avondje uit met zang en dans op de muziek van ABBA. Het publiek waardeerde de film: ZEERGOED 31%, GOED 47%, REDELIJK 20,3% en SLECHT 1,7%. Dat leverde een score op van 4,01.
 Verslag filmavond 22 januari / Het Gasthuis / Themafilm: Mannen in Yorkshire
 Een prachtige en zeer gewaardeerde filmvertoning van 'God's own Country'. Het leverde een zeer hoge score op van 4,44. De waardering: ZEERGOED 50%, GOED 44% en REDELIJK 6%.
 Verslag filmmiddag 24 januari / Podium 't Spectrum / De Dirigent
 Wat een verrassing: UITVERKOCHT!! Ondanks het slechte weer konden we toch 241 bezoekers verwelkomen. Men genoot zichtbaar van de prachtig vormgegeven speelfilm met oog voor detail. En..... prachtige muziek! Door de drukte wat later begonnen. Alleen de middagfilms vertonen we met pauze. De waardering was hoog 4,79. De verdeling ZEERGOED 82,3%, GOED 15,8%, REDELIJK 0,7%, SLECHT 0,2%. 
 Verslag filmavond 29 januari / Het Gasthuis / Disobedience
 Vanavond een keer zonder Jac. Het was een drukke en gezellige filmavond met de film 'Disobedience' van de Chileense regisseur Sebastián Lelio waar we eerder 'Una Mujer Fantástica' van vertoonde. De waardering 4,06. De verdeling ZEERGOED 23,1%, GOED 61,5%, REDELIJK 13,5%, SLECHT 1,9%.
 Verslag filmavond 5 februari / Podium 't Spectrum / The Guilty
 Opnieuw een drukke avond. Geweldig dat men ons steeds weer weet te vinden. De IFFR winnaar 'The Guilty' van 2018 werd als heel spannend ervaren. Door de opzet van de film moest de kijker zelf het beeld maken en dat verhoogt de intensiteit van beleving. De waardering 4,34. De verdeling ZEERGOED 43,8%, GOED 45,9%, REDELIJK 10,3%.
 Verslag filmavond 12 februari / Het Gasthuis / Thema: Dilemma
 Ook vanavond in Het Gasthuis lekker druk. Men was afgekomen op de film 'The Children Act' met Emma Thompson in de hoofdrol. Velen bleven nog nazitten om over de film te praten. De waardering 4,60. De verdeling ZEERGOED 64,6%, GOED 30,8%, REDELIJK 4,6%
 Verslag filmavond 15 februari / Het Gasthuis / Lezing+film: 'De kunst van het kijken'
 Omdat we dit jaar 25 jaar bestaan vanavond een lezing met filmvertoning. Onze voorzitter, Jac van Houten, gaf een filmlezing over 'De kunst van het kijken'. Onderwerpen als montage, de kracht van het beeld en boekverfilming kwamen voorbij. Ook liet hij zien wat parallelle montage betekend.
De onderdelen en voorbeelden uit de lezing kwamen terug in de speelfilm 'The Hours' die daarna wordt vertoond. De waardering 4,38. De verdeling ZEERGOED 38,1%, GOED 61,9%.
 Verslag filmavond 19 februari / Het Gasthuis / Themafilm: Vader en dochter
 Vanavond de film met de sprekende titel 'What Will People Say' een autobiografische film van regisseur Iram Haq. Het was en spannende en aangrijpende film over traditie, eer en je eigen weg vinden. Het was de inzending van Noorwegen voor de Oscar 2019. De waardering was hoog nl. 4,69 en staat nu nr. 2 op onze 'beste film 2019'. De verdeling ZEERGOED 74,4%, GOED 20,5% en REDELIJK 5,1%.
 Verslag filmavond 22 februari / Podium 't Spectrum / Stan & Ollie
 'Stan & Ollie' was de vrijdagfilm van deze maand. De film gaat over hun triomfantelijke afscheidstournee in Groot-Brittannië en Ierland. Ondanks de druk die op hen ligt wegens een hectisch schema weten ze met de steun van hun echtgenotes hun status veilig te stellen bij het aanbiddende publiek.. De waardering was 3,95. Met een verdeling ZEERGOED 18,1%, GOED 61,4%, REDELIJK 18,1% en SLECHT 2,4%
 Verslag filmavond 26 februari / Het Gasthuis / Thema-avond over zwerfafval
 Vanavond een thema-avond over zwerfafval met de film 'Waste Land'. Charmaine Broks en Maayke Boon van Ostade openden de avond met hun, en dus ook ons verhaal over zwerfafval. Het was een bijzondere en inspirerende thema-avond. De waardering was 4,47. Met een verdeling ZEERGOED 46,5% en GOED 53,5%.
 Verslag filmmiddag 28 februari / Podium 't Spectrum / The Wife
Een mooie filmmiddag met 'The Wife' waarin Glenn Close een prachtige en overtuigende hoofdrol speelde. De waardering was 4,46. Met een verdeling ZEERGOED 49%, GOED 48% en REDELIJK 3%.
 Verslag filmavond  5 maart / Het Gasthuis / Spirituele filmavond met inleiding
Een drukke en prachtige spirituele filmavond. Een jaarlijks gebeuren op carnavalsdinsdag. De eerste spirituele filmavond vond plaats op 28 februari 2006 met de film "Spring, Summer, Fall, Winter ...... and Spring" van regisseur Kim-Ki-Duk. Vanavond vertoonde we een documentaire over een pelgrimstocht door de Himalaya. De film werd door Leon van Houten ingeleid met beelden van zijn tocht in 2014. De waardering was 4,24. Met een verdeling ZEERGOED 34,2%, GOED 55,7% en REDELIJK 10,1%.
 Verslag filmavond  12 maart / Podium 't Spectrum / Capharnaüm
De hel’, zegt Nadine Labaki (44), dat is de betekenis van de titel van haar film. ‘In Frankrijk zeg je dat zo: iets is un capharnaüm.’ De naam komt van een ruïne uit de Oudheid, in het huidige Israël. Volgens het woordenboek betekent het iets ongeordends, een chaos. Het voor een Oscar genomineerde Libanese melodrama Capharnaüm gaat over een Syrisch jongetje dat door zijn straatarme ouders wordt verwaarloosd. Het jongetje ontfermt zich over een Eritrese baby, van wie de moeder is gearresteerd omdat ze illegaal in het land verblijft. Labaki castte het perfecte jochie, zo van de straat; en ze vond vervolgens ook de perfecte straatbaby. Samen, als duo, zijn ze onweerstaanbaar vertederend. Kijk verder. Iedereen was er van overtuigd een indrukwekkende film gezien te hebben.  De waardering was hoog nl. 4,72 met een verdeling ZEERGOED 75,4%, GOED 21,2% en REDELIJK 3,4%.
 Verslag filmavond  19 maart / Het Gasthuis / Girl
Veel belangstelling voor het verhaal van Lara, een 15-jarig transseksueel meisje geboren in het lichaam van een jongen. 'Girl' kreeg een waardering van 4,36 met een verdeling van: ZEERGOED 45,5%, GOED 45,5% en REDELIJK 9%.
 Verslag filmavond  22 maart / Podium 't Spectrum / The Favourite
Een mooie avond met weer veel bezoekers. The Favourite werd zoals verwacht wisselend gewaardeerd maar........ deze prachtig gefilmde 'maffe' film kon toch op een mooie score van 3,86 rekenen. De verdeling: ZEERGOED 18,9%, GOED 46,7%, REDELIJK 32,8% en SLECHT 1,6%.
 Verslag filmavond  26 maart / Podium 't Spectrum / Alphabet + lezing
Vanavond een film over een andere manier van onderwijs geven met de film 'Alphabet'. Peter Simons, ervaringsdeskundige democratisch/sociocratisch onderwijs gaf een korte lezing over de grote verandering waar onderwijzend Nederland voor staat: van angst en controle naar vrijheid en verantwoordelijkheid. De avond werd redelijk bezocht. De waardering van de film 3,82 sterren. De verdeling: ZEERGOED 23,8%, GOED 52,4%, REDELIJK 21,4% en SLECHT 2,4%.
 Verslag filmmiddag 28 maart / Podium 't Spectrum / Guernsey Literary Society
De derde middagfilm in de Podiumzaal 'The Guernsey Literary Society' werd minder bezocht dan de voorgaande twee. Was de eerste middagfilm uitverkocht nu kwamen 57 bezoekers de film bekijken. Weer veel nieuwe gezichten. Een bezoekster uit Veghel vond de Filmclub echt top. Dat horen we graag. De waardering voor de film was prima met 4,4 sterren. De verdeling: ZEERGOED 48,2%, GOED 48,2% en REDELIJK 3,6%.
 Verslag filmavond 2 april / Podium 't Spectrum / Das Schweigende Klassenzimmer
Weer een prachtige avond met de film 'Das Schweigende Klassenzimmer'. Men leefde echt mee met dit waagebeurde verhaal van een schoolklas uit Oost-Duitsland in 1956. Waardering was hoog 4,64 sterren. De verdeling: ZEERGOED 66%, GOED 32% en REDELIJK 2%.
 Verslag filmavond  9 april / Podium 't Spectrum / Werk ohne Autor
Wat een indrukwekkende avond met een nagenoeg volle zaal. 'Werk ohne Autor' heeft de harten gestolen van het publiek. Dat we de film met een lengte van 188 minuten zonder pauze vertoonden werd door het publiek als een perfecte zet gezien. Een boeiend verhaal met prachtige muziek liet Duisland zien van 1936 t/m 1966 door de ogen van de jonge kunstenaar Kurt Barnert. Waardering 4,82 sterren en is nu de nieuwe nummer 1 op onze 'Beste film-lijst 2019'. De verdeling: ZEERGOED 85,9%, GOED 11,9%, REDELIJK 1,7% en ZEER SLECHT 0,5%.
Verslag filmavond  16 april / Het Gasthuis / Thema: kind en verslaving
De film van vanavond was 'Beautiful Boy' van regisseur Felix Van Groeningen is gebaseerd op zowel de memoires van Nic als die van David Sheff. In Beautiful Boy is verslaving een smerige ziekte die ervoor zorgt dat gebruikers niet verder kunnen kijken dan hun volgende roes en al helemaal niet opmerken wat ze aanrichten. Een pittig onderwerp. Waardering 4,26 sterren. De verdeling: ZEERGOED 33,3%, GOED 69,7% en REDELIJK 9,0%.
 Verslag filmavond Goede Vrijdag 19 april / Het Gasthuis / Matthäus Passion
Voor de tweede maal vertoonden we de volledige concert-uitvoering van de matthäus Passion gedirigeerd door Reibert de Leeuw. De belangstelling viel dit jaar wat tegen, de waardering erg hoog. Dat was ook wel te verwachten met dit specifieke publiek. Waardering 4,71 sterren. De verdeling: ZEERGOED 71,4% en GOED 28,6%.
 Verslag filmavond dinsdag 23 april / Het Gasthuis / Thema: Passie
'Cold War', de Europese film van 2018, werd als goed gewaardeerd in Schijndel. Prachtig zwart-wit beeld met kader 4:3 van regisseur Pavel Pawlikowski die we nog kennen van de Film IDA. Ook deze film hebben we enkele jaren geleden vertoond. Waardering 4,05. Verdeling ZEERGOED 21%, GOED 63% en REDELIJK 16%.
 Verslag filmavonden 25 en 26 april / Schaapskooi / Schapenheld
Twee vertoningen van de film 'Schapenheld' over de Brabantse schaapsherder Stijn. Deze keer op een zeer speciale locatie nl. op de Schaapskooi. In de ruimte waren ook 3 schapen aanwezig die sfeer verhogend werkte. Het was een bijzonder en gezellig gebeuren. Voorafgaand aan de film was er telkens voor 35 personen een diner. Zowel het diner als de filmvoorstellingen waren uitverkocht. Waardering 4,39.
Schaapskooi 26 04 2019kl  Schaapskooi 26 04 2019kl2
 Verslag filmavond 30 april / Het Gasthuis / Wereldcinema: Japan
Elke laatste dinsdag van de maand vertonen we een wereldcinemafilm. Deze maand de Japanse film Shoplifters. Het is een fijngevoelige film over een bijzondere 'familie'. De kleine gebaren en handelingen van de acteurs die een samengeraapte familie spelen leiden een marginaal bestaan in Tokio. Shoplifters werd op het Filmfestival van Cannes bekroond met een Gouden Palm. Waardering 4,00. Verdeling ZEERGOED 15,6%, GOED 68,8% en REDELIJK 15,6%.
 Verslag filmmiddag 1 mei / Podium 't Spectrum / Kinderfilm 'Maya: de honingspelen'
Zeer geslaagde tweede kinderfilm van Filmclub Schijndel in Podiumzaal 't Spectrum.
De Filmclub vertoonde vandaag de zeer recente film 'Maya: de honingspelen'. Ruim 120 kinderen met hun ouders, opa's of oma's hebben kunnen genieten van een mooie middag met schminken, kleuren en natuurlijk de film. Op naar de volgende kinderfilm.
 Verslag filmavond 7 mei / Podium 't Spectrum / Green Book
De vertoning van 'Green Book' was volledig uitverkocht. Helaas hebben we ruim 30 mensen naar huis moeten sturen. Dit is de eerste keer dat ons dit overkomt in 25 jaar film vertonen. Ook onze vrijwilligers hadden die avond nu zitplaats ter beschikking gesteld om zoveel als mogelijk publiek binnen te laten. Alhoewel het een uitzondering is zullen we dit voorval  analiseren. We blijven leren. Waardering film 4,55. De verdeling: ZEERGOED 58,6%, GOED 37,5% en REDELIJK 3,9%. Goed voor een 7de plaats in onze lijst van Beste film 2019. Het was een sfeervolle avond.
 Verslag filmmiddag met lunch 19 mei / Podium 't Spectrum / Miel-Emile (met regisseur)
Het was een mooie middag met lunch, film en regisseur Peter van Houten. Voorafgaande en zeker na afloop gaf Peter van Houten een toelichting op zijn film en beantwoordde hij vragen van bezoekers. Men was erg geïnteresseerd in zijn beeldtaal om het verhaal van Miel vorm te geven. We kunnen terugkijken op een heel mooie middag.
Waardering 4,49 sterren. De verdeling ZEERGOED 53,9%, GOED 41,5% en REDELIJK 4,6%.
Miel Emile 19 05 2
Peter van Houten (links)
 Verslag filmvond 4 juni / Podium 't Spectrum /  A Private War
Het eerste deel van 2019 afgesloten met de indrukwekkende film 'A Private War' over de oorlogscorrespondente Marie Colvin. Waardering: 4,64. ZEERGOED 68,6%, GOED 26,4% en REDELIJK 5%.
 Verslag filmvond 23 augustus / OPEN DOEK 2019 /  De Dirigent
Heerlijk weer en heel druk, dus buitenvertoning!
 Verslag filmvond 30 augustus / OPEN DOEK 2019 /  The Broken Circle Breakdown
Iets minder goed weer en ook iets minder druk maar ook deze keer buitenvertoning. Het publiek heeft genoten en wij ook. Het waren twee geweldige openlucht filmvertoningen!
OPEN DOEK 2019 kl
 Verslag filmvond 3 september /  Podium 't Spectrum / Wild Rose
Het gaat weer gebeuren elke week weer een film. De aftrap vandaag met de film 'Wild Rose'. De film werd goed ontvangen en kreeg een score van 4,22. De waardering: ZEERGOED 35,5%, GOED 52,2%, REDELIJK 11,6 en ZEER SLECHT 0,7%. Vanavond ook aangegeven dat de extra films niet meer door de Filmclub worden geprogrammeerd maar door 't Spectrum. Ongeloof kwam vanuit de zaal.
 Verslag filmvond 10 september / Het Gasthuis / Leave no Trace
Mooie en drukke avond. 'Leave no Trace', werd goed ontvangen en kreeg een score van 4,13. De waardering: ZEERGOED 21,3%, GOED 70,2% en REDELIJK 8,5%.
 Verslag filmvond 17 september / Het Gasthuis / Un Amour Impossible
Wederom een mooie en drukke avond. Het aandeel vrouw was deze keer meer dan gebruikelijk. Het thema sprak hen aan. Un Amour Impossible kreeg een score van 4,37. De waardering: ZEERGOED 39,1%, GOED 58,7% en REDELIJK 2,2%.
 Verslag filmochtend 22 september / Podium 't Spectrum / The Biggest Little Farm

25 jaar Filmclub met twee films en lunch. 'The Biggest Little Farm' kreeg een score van 4,67. De waardering: ZEERGOED 67% en GOED 33%.
25 jaar Filmclub 7 10kl

 Verslag filmmiddag 22 september / Podium 't Spectrum / The Lion King
De tweede film op deze feestdag was 'The Lion King 2019'. De film kreeg een score van 4,74. De waardering: ZEERGOED 75%, GOED 20% en REDELIJK 5%.
 Verslag filmvond 24 september / Het Gasthuis / Rafiki (Kenia)
Wereldcinema uit Kenia. Redelijke belangstelling voor Keniaanse begrippen confronterdende film. Het leverde een mooie score op van 3,95. De waardering: ZEERGOED 15,5%, GOED 64% en REDELIJK 20,5%.
 Verslag filmvond 1 oktober / Podium 't Spectrum / Queen of Hearts
Weer een geweldige filmavond. 'Queen of Hearts' is de eerste vrouwenfilm in een serie van 5 die we deze maand gaan vertonen. Een confronterende en gewaagde film die uitstekend werd beoordeeld en waar na afloop nog veel over werd nagepraat. Het leverde een score op van 4,41. De verdeling: ZEERGOED 53,8%, GOED 35,1%, REDELIJK 9,5% en SLECHT 1,7%.
 Verslag filmvond 8 oktober / Het Gasthuis / Beast
Er druk vanavond en veel gesprekstof voor de film 'Beast'. De meningen na afloop waren niet eensluidend. Dus veel napraten was het resultaat, mooi toch. De fim kreeg een score van 3,86. De verdeling: ZEERGOED 14,1%, GOED 57,8%, REDELIJK 28,1%.
 Verslag filmvond 15 oktober / Het Gasthuis / On the Basis of Sex
Weer een goed gevulde zaal vanavond bij de film 'On the Basis of Sex'. De derde vrouwenfilm. Weer nieuwe gezichten gezien, en dat is altijd mooi. De fim kreeg een score van 4,24. De verdeling: ZEERGOED 45%, GOED 47,2%, REDELIJK 6,7% en SLECHT 1,1%.
 Verslag filmvond 22 oktober / Het Gasthuis / Woman at War
Weer een mooie drukke vanavond bij de IJslandse film 'Woman at War'. De vierde vrouwenfilm. De meningen lagen ver uit elkaar maar leverde toch een mooie score op van 4,05. De verdeling: ZEERGOED 33,9%, GOED 45,8%, REDELIJK 13,6%, SLECHT 5,0% en ZEERSLECHT 1,7%.
 Verslag filmvond 25 oktober / Heilige Servatiuskerk / Film + Orgel
Heel veel belangstelling, ruim 160 mensen, voor de filmvertoning van The Kid (1921) met orgel begeleiding door Geerten Liefting. Er werd veel gelachen tijdens de film van Charlie Chaplin. En men was erg te spreken over de improvisaties van Geerten Liefting op het imposante Smitsorgel. Dit alles werd rijkelijk beloond met een lang applaus na afloop. Filmclub Schijndel en Stichting Smitsorgel kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond. Wie weet.....
The Kid Filmclub 1
 Verslag filmvond 29 oktober / Het Gasthuis / Backpacker in Kenia
 Wederom druk bij onze maandelijkse (laatste dinsdag van de maand) wereldcinema. De waardering voor het waargebeurde verhaal van 'Gabriel e a Montanha' kreeg een score van 3,84. De verdeling: ZEERGOED 19,4%, GOED 45,2%, REDELIJK 35,4%.
 Verslag filmvond 5 november / Podium 't Spectrum / Working Woman
Het was afgelopen dinsdag een feestelijke dag met een mooie avond waarop we terugkeken op 25 jaar Filmclub. Dank voor alle complimenten die we mochten ontvangen. Leden die 25 jaar onafgebroken lid zijn geweest werden in het zonnetje gezet. 'Working Woman' kreeg een score van 4,00. De verdeling: ZEERGOED 21,7%, GOED 56%, REDELIJK 21,7% en SLECHT 0,6%.
25jaarfilmclub1
 Verslag filmvond 12 november / Het Gasthuis / Ballon
Volle bak in Het Gasthuis bij de film 'Ballon' over twee gezinnen die 40 jaar geleden een vluchtpoging ondernamen van Oost- naar West-Duitsland. De film kreeg een score van 4,65. De verdeling: ZEERGOED 65,6%, GOED 33,3%, en REDELIJK 1,1%.
 Verslag filmvond 19 november / Het Gasthuis / The White Crow
Wederom druk in Het Gasthuis bij de film 'The White Crow' over de danser Rudolf Noerejev. De film kreeg een score van 4,00. De verdeling: ZEERGOED 21,4%, GOED 57,2% en REDELIJK 21,4%.
 Verslag filmvond 26 november / Het Gasthuis / Zagros
Vanavond een koerisch-Belgische film over eer, familie, traditie, emancipatie en moderniteit met de film Zagros. De film kreeg een score van 4,22. De verdeling: ZEERGOED 40,8%, GOED 42,9%, REDELIJK 14,4% en SLECHT 2%.
 Verslag filmvond 3 december / Podium 't Spectrum / Red Joan
Veel mensen kwamen af op de film 'Red Joan' met Judi Dench in de hoofdrol. De film kreeg een score van 4,30. De verdeling: ZEERGOED 34,6%, GOED 60,3% en REDELIJK 5,1%.
 Verslag filmvond 10 december / Het Gasthuis /  Three Identical Strangers
Weer eens een documentaire in Het Gasthuis, en wat voor een. Three Identical Strangers over een drieling die bij geboorte worden gescheiden en 19 jaar later bij toeval elkaar vinden. De film kreeg een score van 4,07. De verdeling: ZEERGOED 21,8%, GOED 63,6% en REDELIJK 14,6%.
 Verslag zaterdagvond 14 december / Het Gasthuis /  Speciale filmvertoning
Vanavond een speciale vertoning van de film 'So Long, My Son', een 3 uur durende film van de Chinese regisseur Wang Xiaoshuai (1966). De film, een epos van 1986 tot 2011 over twee families met 1 kind, is een rustig opgebouwde film met thema's als schaamte en schuld. Vanwege de lengte van de film (vertoond zonder pauze) werden er (tuin)stoelen geplaatst in de zaal van Het Gasthuis. Voor aanvang van de film kon men nog genieten van Chinese hapjes. Een mooie en voor ons gedenkwaardige avond. Dat het publiek heeft genoten bleek uit de waardering: ZEERGOED 38,5%, GOED 50% en REDELIJK 11,5%. Dat leverde een score op van 4,27.
14 12 2019 China
14 12 2019 China 2
 Verslag filmvond 17 december / Het Gasthuis /  Wereldcinema: Senegal
De laatste film van deze maand is ook de laatste film van dit jaar. Na 56 films hebben we afgesloten met de film 'Yao', een roadmovie door Senegal. De film werd goed ontvangen en kreeg een score van 4,30. De verdeling: ZEERGOED 42,5%, GOED 45,5% en REDELIJK 12%.
Op naar 2020.

Filmtitels Het Gasthuis

Wil je de filmtitels weten die we vertonen in Het Gasthuis log dan hier in. Registreer eerst. Daarna kun je met je persoonlijke password inloggen.