Filmtitel Intouchables
Regisseur Olivier Nakache, Éric Toledano
Datum 02-10-2012
Locatie City theater
Waardering 4,83
Opmerking Uitverkocht
Verslag 270 bezoekers waarvan 74 leden. Nog nooit zo druk geweest bij de Filmclub in het City theater. Men zat 2 meter van het scherm af.
Dat het druk zou worden hadden we wel verwacht maar zoveel mensen daar hadden we niet op gerekend. Het aantal bezoekers was groter dan het aantal stoelen die in het City theater beschikbaar zijn. De kassa ging om 20.00 uur open maar er stonden al mensen om 19.30 uur voor de ingang. De rij wachtenden was zo lang dat men buiten het gebouw al moest aanschuiven. We hebben helaas ongeveer 30 mensen naar huis moeten sturen. Heel erg jammer, maar het kon niet anders. Het balcon was al na een paar minuten uitverkocht. In de zaal van het City Theater was het passen en meten om toch iedereen zijn of haar plaatsje te geven. En dan de film, wat heeft men genoten. Een prachtige film waar de vele hilarische momenten door het publiek met een gulle lach werden beantwoord. En de waardering mag er ook zijn 4,83! De hoogste score van dit jaar. De hoogste score die bij de Filmclub ooit gemeten is was bij 'Mar Adentro' met een waardering van 4,90.
De techniek liet ons in het begin van de film een klein beetje in de steek. Tot 3 keer toe bleef de blu-ray disk een fractie van een seconde stil staan. De oorzaak was snel gevonden, de blu-ray speler stond te dicht bij de koeling van de HD-projector. De blu-ray speler werd daardoor te warm. Door deze te verschuwen was het euvel verholpen en konden we ongestoord genieten van deze Franse parel.