Filmtitel Au revoir là-Haut
Regisseur Albert Dupontel
Datum 02-10-2018
Locatie Podium 't Spectrum
Waardering 4,52
Opmerking Eerste podiumfilm
Verslag 185 bezoekers waarvan 88 leden.
Eerste filmvertoning en ook het eerste gebruik van de nieuwe Podiumzaal in 't Spectrum. Veel belangstelling voor de film 'Au revoir la-haut'. Reacties van het publiek op film maar ook op de zaal: TOP, een echte aanwinst voor Schijndel. Waardering film: 4,52.
Verslag Brabants dagblad:
https://www.bd.nl/schijndel/filmfans-schijndel-zijn-onder-indruk-van-nieuw-podium~aa6f29ee/

Filmfans Schijndel zijn onder indruk van nieuw podium.
Niets dan lof viel dinsdagavond te beluisteren in 't Spectrum in Schijndel, waar de Filmclub het nieuwe cultuurpodium opende.

,,Welkom allemaal, hier staat een gelukkig mens." Met deze woorden richt voorzitter Jac van Houten van de Filmclub Schijndel zich deze dinsdagavond tot de circa 200 gasten die de eerste voorstelling ooit bezoeken in het nieuwe cultuurpodium in 't Spectrum in Schijndel. Het is een historische avond, want na zeker twintig jaar wachten hebben de Schijndelaren hun nieuwe podium. De 242 rode fauteuils zijn niet alle bezet, maar dat mag de pret hier niet drukken. De filmfans kijken bewonderend om zich heen in de zaal, die begin dit jaar nog een bibliotheek was. De Filmclub brengt de Franse film Au revoir là-Haut , een 'sprookje' vol filmmagie.