Het kan soms heel druk zijn tijdens onze filmvoorstellingen. Het is verstandig daar wat afspraken over te maken, de huisregels. Zodat het voor iedereen toegankelijk en gezellig blijft.

Telefoon uit
Niets zo vervelend als een rinkelende telefoon of licht van het schermpje tijdens een filmvoorstelling. Schakel daarom je mobiel uit voordat je de zaal in gaat. Bellen tijdens de filmvoorstelling is natuurlijk helemaal uit den boze.

Kom op tijd
Na aanvang van de filmvoorstelling word je niet meer toegelaten tot de zaal. Omdat we geen reclame vertonen en amper voorfilms zijn laatkomers storend. 
Het komt wel eens voor dat het druk is en de zaal snel is uitverkocht. Kortom: zorg dat je op tijd bent. Het is niet toegestaan meer dan 1 stoel bezet te houden.

Geen beeld- en geluidsopnamen
Fotograferen, filmen, geluidsopnamen maken – het is allemaal niet toegestaan tijdens een filmvoorstelling, tenzij je specifieke toestemming hebt gekregen. Daarvoor kun je contact opnemen met onze mensen. We zijn herkenbaar aan ons T-shirt.

Drank / eten 
Het is niet toegestaan drank en/of etenswaren te nuttigen in de Podium Accommodatie 't Spectrum. Gebruik van meegenomen water voor het innemen van medicijnen is natuurlijk wel toegestaan.

Suggesties en vragen
Op- en aanmerkingen zijn altijd welkom. Laat ons weten wat je van de Filmclub Schijndel vindt en wat beter kan. Met die informatie proberen wij dan de situatie op de verschillende locaties (podium accommodatie 't Spectrum en Het Gasthuis) nog meer jouw plek te maken. Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klachten
In de podium accommodatie 't Spectrum en Het Gasthuis gelden de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VSCD.